Gaios

Gaios Kerkira Greece
Mostly cloudy
Mostly cloudy
30°C
 
31°C

Cookies Policy – Προσωπικά Δεδομένα

Σχετικά με την πολιτική cookies

Η Πολιτική Cookies εξηγεί τι είναι τα cookies και πώς τα χρησιμοποιούμε, τους τύπους των cookies που χρησιμοποιούμε, δηλαδή τις πληροφορίες που συλλέγουμε χρησιμοποιώντας τα cookies και τον τρόπο χρήσης αυτών των πληροφοριών και τον τρόπο ελέγχου των προτιμήσεων cookie. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε, αποθηκεύουμε και διατηρούμε ασφαλή τα προσωπικά σας δεδομένα, ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου μας.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε ή να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας από τη Δήλωση Cookie στον ιστότοπό μας
Μάθετε περισσότερα σχετικά με το ποιοι είμαστε, πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και πώς επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα στην Πολιτική Απορρήτου μας.
Η συγκατάθεσή σας ισχύει για τους ακόλουθους τομείς: paxos-sunrise.com

Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση μικρών κομματιών πληροφοριών. Αποθηκεύονται στη συσκευή σας όταν ο ιστότοπος φορτώνεται στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Αυτά τα cookies μας βοηθούν να κάνουμε τον ιστότοπο να λειτουργεί σωστά, να τον κάνουμε πιο ασφαλή, να παρέχουμε καλύτερη εμπειρία χρήστη και να κατανοούμε πώς λειτουργεί ο ιστότοπος και να αναλύουμε τι λειτουργεί και πού χρειάζεται βελτίωση.

Πώς χρησιμοποιούμε τα cookies;

Όπως οι περισσότερες διαδικτυακές υπηρεσίες, ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies πρώτου μέρους και τρίτων για διάφορους σκοπούς. Τα cookie πρώτου μέρους είναι κυρίως απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου και δεν συλλέγουν κανένα από τα προσωπικά σας δεδομένα.

Τα cookies τρίτων που χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας προορίζονται κυρίως για την κατανόηση της απόδοσης του ιστότοπου, για την αλληλεπίδραση με τον ιστότοπό μας, για τη διατήρηση των υπηρεσιών μας ασφαλείς, για την παροχή διαφημίσεων που σχετίζονται με εσάς και γενικά για την παροχή ενός καλύτερου και βελτιωμένου χρήστη εμπειρία και βοηθήστε να επιταχύνετε τις μελλοντικές σας αλληλεπιδράσεις με τον ιστότοπό μας.

Τι είδους cookies χρησιμοποιούμε;

Βασικά: Ορισμένα cookies είναι απαραίτητα για να μπορέσετε να απολαύσετε την πλήρη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Μας επιτρέπουν να διατηρούμε συνεδρίες χρήστη και να αποτρέπουμε τυχόν απειλές ασφαλείας. Δεν συλλέγουν ούτε αποθηκεύουν προσωπικές πληροφορίες. Για παράδειγμα, αυτά τα cookies σάς επιτρέπουν να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να προσθέσετε προϊόντα στο καλάθι σας και να πραγματοποιήσετε ταμείο με ασφάλεια.

Στατιστικά: Αυτά τα cookie αποθηκεύουν πληροφορίες όπως τον αριθμό των επισκεπτών στον ιστότοπο, τον αριθμό των μοναδικών επισκεπτών, ποιες σελίδες του ιστότοπου έχουν επισκεφθεί, την πηγή της επίσκεψης κ.λπ. Αυτά τα δεδομένα μας βοηθούν να κατανοήσουμε και να αναλύσουμε πόσο καλά αποδίδει ο ιστότοπος και όπου χρειάζεται βελτίωση.

Μάρκετινγκ: Ο ιστότοπός μας εμφανίζει διαφημίσεις. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την εξατομίκευση των διαφημίσεων που σας δείχνουμε, ώστε να έχουν νόημα για εσάς. Αυτά τα cookie μας βοηθούν επίσης να παρακολουθούμε την αποτελεσματικότητα αυτών των διαφημιστικών καμπανιών.
Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται σε αυτά τα cookies μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν από τρίτους παρόχους διαφημίσεων για να σας εμφανίσουν διαφημίσεις και σε άλλους ιστότοπους στο πρόγραμμα περιήγησης.

Λειτουργικά: Αυτά είναι τα cookies που βοηθούν ορισμένες μη βασικές λειτουργίες στον ιστότοπό μας. Αυτές οι λειτουργίες περιλαμβάνουν την ενσωμάτωση περιεχομένου όπως βίντεο ή την κοινή χρήση περιεχομένου του ιστότοπου σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Προτιμήσεις: Αυτά τα cookies μας βοηθούν να αποθηκεύουμε τις ρυθμίσεις και τις προτιμήσεις περιήγησής σας, όπως οι προτιμήσεις γλώσσας, ώστε να έχετε μια καλύτερη και αποτελεσματική εμπειρία σε μελλοντικές επισκέψεις στον ιστότοπο.

Η παρακάτω λίστα περιγράφει λεπτομερώς τα cookies που χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας.

CookieΠεριγραφή
_GRECAPTCHAΑυτό το cookie έχει οριστεί από την υπηρεσία Google recaptcha για την αναγνώριση ρομπότ για την προστασία του ιστότοπου από κακόβουλες επιθέσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.
cookielawinfo-checkbox-advertisementΑυτό το cookie, που ορίζεται από το πρόσθετο GDPR Cookie Consent, χρησιμοποιείται για την καταγραφή της συναίνεσης του χρήστη για τα cookie στην κατηγορία "Διαφήμιση".
cookielawinfo-checkbox-analyticsΑυτό το cookie ορίζεται από το GDPR Cookie Consent plugin. Το cookie χρησιμοποιείται για την αποθήκευση της συγκατάθεσης του χρήστη για τα cookies της κατηγορίας "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functionalΤο cookie ορίζεται από τη συγκατάθεση cookie του GDPR για την καταγραφή της συναίνεσης χρήστη για τα cookie στην κατηγορία "Λειτουργικά".
cookielawinfo-checkbox-necessaryΑυτό το cookie ορίζεται από την προσθήκη συναίνεσης για τα cookie GDPR. Τα cookies χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση της συναίνεσης του χρήστη για τα cookies στην κατηγορία "Απαραίτητα".
cookielawinfo-checkbox-othersΑυτό το cookie ορίζεται από το GDPR Cookie Consent plugin. Το cookie χρησιμοποιείται για την αποθήκευση της συγκατάθεσης του χρήστη για τα cookies της κατηγορίας "Other.
cookielawinfo-checkbox-performanceΑυτό το cookie ορίζεται από το GDPR Cookie Consent plugin. Το cookie χρησιμοποιείται για την αποθήκευση της συγκατάθεσης του χρήστη για τα cookies της κατηγορίας "Απόδοση".
CookieLawInfoConsentΚαταγράφει την προεπιλεγμένη κατάσταση του κουμπιού της αντίστοιχης κατηγορίας το καθεστώς του CCPA. Λειτουργεί μόνο σε συντονισμό με το κύριο cookie.
pll_languageΤο cookie pll _language χρησιμοποιείται από την Polylang για να θυμάται τη γλώσσα που έχει επιλέξει ο χρήστης όταν επιστρέφει στον ιστότοπο, καθώς και για να λαμβάνει τις πληροφορίες γλώσσας όταν δεν είναι διαθέσιμες με άλλο τρόπο.
viewed_cookie_policyΤο cookie ορίζεται από την προσθήκη GDPR Cookie Consent και χρησιμοποιείται για την αποθήκευση του εάν ο χρήστης έχει συναινέσει ή όχι στη χρήση cookies. Δεν αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα.

Πώς μπορώ να ελέγξω τις προτιμήσεις cookie;

Εάν αποφασίσετε να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας αργότερα μέσω της περιόδου σύνδεσης περιήγησής σας, μπορείτε να κάνετε κλικ στην καρτέλα “Απόρρητο & Πολιτική cookie” στην οθόνη σας. Αυτό θα εμφανίσει ξανά τη ειδοποίηση συναίνεσης που σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας ή να αποσύρετε εντελώς τη συγκατάθεσή σας.

Πολιτική Απορρήτου

Στην Paxos Sunrise μας ενδιαφέρει η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και θέλουμε να είμαστε ανοιχτοί και διαφανείς σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας τους. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου στην οποία εξηγούμε πώς επεξεργαζόμαστε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Η ελληνική ατομική επιχείρηση «Paxos Sunrise», είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Διεύθυνση: Γάιος, Παξοί
Τηλ. : +30 6972845058
E-mail επικοινωνίας για θέματα προσωπικών δεδομένων: contact@paxos-sunrise.com

Πού αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας;

Εκτός από τις περιπτώσεις που προβλέπονται ρητά στο παρόν, τα δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς αποθηκεύονται σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Τα δικαιώματά σας

Δικαίωμα πρόσβασης:

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που βρίσκονται στην κατοχή μας ανά πάσα στιγμή. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να μας στείλετε ένα e-mail στη διεύθυνση contact@paxos-sunrise.com

Δικαίωμα διόρθωσης:

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων εάν είναι ανακριβή ή τη συμπλήρωσή τους εάν είναι ελλιπή.

Εάν έχετε λογαριασμό στον ιστότοπό μας, μπορείτε να τροποποιήσετε τα δεδομένα σας μέσω αυτού.

Μπορείτε επίσης να μας στείλετε ένα e-mail στο contact@paxos-sunrise.com.

Δικαίωμα διαγραφής:

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων που επεξεργαζόμαστε ανά πάσα στιγμή, ειδικά όταν:

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν ή υποβλήθηκαν σε επεξεργασία με άλλο τρόπο
Η επεξεργασία των δεδομένων σας βασίζεται στη συγκατάθεσή σας και ανακαλείτε αυτήν τη συγκατάθεση
Τα δεδομένα σας έχουν υποστεί παράνομη επεξεργασία
Το ανωτέρω δικαίωμα δεν υφίσταται ιδίως όταν:
Η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι απαραίτητη για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων
Η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι απαραίτητη για την τήρηση της νομικής υποχρέωσης της εταιρείας μας που επιβάλλει την επεξεργασία.
Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε για την ικανοποίηση ή μη ικανοποίηση του αιτήματός σας και σε περίπτωση δυσαρέσκειας τους λόγους για τους οποίους οφείλεται.
Για να ασκήσετε το παραπάνω δικαίωμά σας μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο contact@paxos-sunrise.com .

Δικαίωμα αντίρρησης:

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων με βάση το έννομο συμφέρον της εταιρείας μας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα σταματήσουμε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός εάν μπορέσουμε να αποδείξουμε ότι έχουμε επιτακτικούς και νόμιμους λόγους επεξεργασίας που υπερτερούν των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.

Για να ασκήσετε το παραπάνω δικαίωμά σας μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο contact@paxos-sunrise.com .

Δικαίωμα ένστασης για άμεσο μάρκετινγκ:

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.

Μπορείτε να εκφράσετε την επιθυμία σας με τους εξής τρόπους:

Ακολουθώντας τις οδηγίες που συνοδεύουν κάθε e-mail με διαφημιστικό περιεχόμενο
Στέλνοντας e-mail στο contact@paxos-sunrise.com .

Δικαίωμα περιορισμού:

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Όταν αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών σας δεδομένων και έως ότου η εταιρεία μας επαληθεύσει την ακρίβεια τους.
Όταν η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι παράνομη και αντιτίθεστε στη διαγραφή τους ζητώντας αντ’ αυτού να περιορίσετε τη χρήση τους. Όταν δεν χρειαζόμαστε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς επεξεργασίας, αλλά αυτά τα δεδομένα είναι απαραίτητα για να δημιουργήσετε, να ασκήσετε ή να υποστηρίξετε νομικές αξιώσεις
Όταν αντιτίθεστε στην επεξεργασία των δεδομένων σας από την εταιρεία μας, με βάση το έννομο συμφέρον της τελευταίας και μέχρι να εξακριβωθεί η ύπαρξη των παράνομων λόγων της εταιρείας μας που υπερισχύουν των ελευθεριών ή των δικαιωμάτων σας.
Για να ασκήσετε το παραπάνω δικαίωμά σας μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο contact@paxos-sunrise.com .

Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή:

Εάν πιστεύετε ότι η εταιρεία μας επεξεργάζεται τα δεδομένα σας εσφαλμένα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο contact@paxos-sunrise.com. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ή σε οποιαδήποτε άλλη αρμόδια εποπτεύουσα Αρχή.
Τροποποιήσεις στην Πολιτική Απορρήτου μας:

Ίσως χρειαστεί να τροποποιήσουμε την Πολιτική Απορρήτου μας. Η πιο πρόσφατη έκδοση της Πολιτικής Απορρήτου είναι πάντα διαθέσιμη στον ιστότοπό μας.

ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Με την επεξεργασία των δεδομένων σας στοχεύουμε να δημιουργήσουμε την καλύτερη προσφορά υπηρεσιών για την εξατομικευμένη σας περίπτωση.

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΥΜΕ;

Επεξεργαζόμαστε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν:

Στοιχεία επικοινωνίας όπως όνομα, διεύθυνση, e-mail και τηλέφωνο, φύλο (αν επιλέξετε να εισαγάγετε αυτές τις πληροφορίες) και ημερομηνία γέννησης (αν επιλέξετε να εισαγάγετε αυτές τις πληροφορίες).
Πληροφορίες τρόπου πληρωμής (όπως επιλεγμένος τρόπος πληρωμής, ημερομηνία και ποσό συναλλαγής).
Εάν διατηρείτε λογαριασμό στον ιστότοπό μας, επεξεργαζόμαστε επίσης προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε στο πλαίσιο του παραπάνω λογαριασμού, όπως ιστορικές αγορές.

Παρακολούθηση επισκεψιμότητας ιστότοπου – Αρχεία καταγραφής – Analytics

Όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, ο ιστότοπος της Εταιρείας χρησιμοποιεί επίσης λογισμικό συλλογής στατιστικών δεδομένων για την καλύτερη κατανόηση στατιστικών στοιχείων σχετικά με την επισκεψιμότητά της, την πηγή προέλευσής της και, γενικότερα, τη φύση των επισκέψεών της. Συλλέγουμε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες και τις αποθηκεύουμε σε αρχεία καταγραφής. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν διευθύνσεις IP, τύπο προγράμματος περιήγησης, σελίδες παραπομπής/εξόδου, λειτουργικό σύστημα, ημερομηνία/ώρα επίσκεψης και δεδομένα ροής κλικ. Θα συλλέξουμε επίσης πληροφορίες για συγκεκριμένες συσκευές (όπως η έκδοση του λειτουργικού συστήματος). Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για την ανάλυση των τάσεων, τη διαχείριση του ιστότοπου και την παρακολούθηση του τρόπου με τον οποίο οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπο.

Σχόλια

Όταν οι επισκέπτες αφήνουν σχόλια στον ιστότοπο, συλλέγουμε τα δεδομένα που εμφανίζονται στη φόρμα σχολίων, καθώς και τη διεύθυνση IP του επισκέπτη και τη συμβολοσειρά παράγοντα χρήστη του προγράμματος περιήγησης για να βοηθήσουμε στον εντοπισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Μια ανώνυμη συμβολοσειρά που δημιουργήθηκε από τη διεύθυνση email σας (ονομάζεται επίσης κατακερματισμός) μπορεί να παρασχεθεί στην υπηρεσία Gravatar για να δείτε εάν τη χρησιμοποιείτε. Η πολιτική απορρήτου της υπηρεσίας Gravatar είναι διαθέσιμη εδώ: https://automattic.com/privacy/. Μετά την έγκριση του σχολίου σας, η εικόνα του προφίλ σας είναι ορατή στο κοινό στο πλαίσιο του σχολίου σας.

Πολυμέσα

Εάν ανεβάζετε εικόνες στον ιστότοπο, θα πρέπει να αποφύγετε τη μεταφόρτωση εικόνων με ενσωματωμένα δεδομένα τοποθεσίας (EXIF GPS). Οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να κατεβάσουν και να εξαγάγουν οποιαδήποτε δεδομένα τοποθεσίας